Lørdag 09/07

Lørdag 09/07

Så kom vi hjemmefra. Hundene er i pleje, der er en der kigger efter kaniner og høns. Naboerne holder øje med huset, og vogn og bil er pakket. Så er det ud over stepperne.

Her så vi den første kø, heldigvis i den modsatte retning. Den var ca 7 km lang. Vi kunne ikke se en grund, men da Lone ringede til DR trafikcenter, fik vi forklaret at der havde været en væltet campingvogn. Over broen, og inden længe var vi ved første delmål, Fleggaard. Her stod den på gedigen tysk fastfood, i mega størrelse, inden shopping til køreturen blev gjort. Og så af sted mod første milepæl, der bare skal overstås, Elb-tunnelen i Hamburg. Den kørte vi gennem for fuld fart, og dermed kunne jeg slappe lidt mere af. Desværre undervejs gik vores strømforsyning inden i bilen. Det vil sige at vores computere, og lignende ikke kan bruges. Vi har heldigvis en DVD afspiller der kører på 12v direkte fra cigarstikket, og pigernes telefoner kan lades fra en passende stik, så de kan høre historier. En anden detalje, er vores GPS, som tilsyneladende genstarter med mellemrum, når den har lyst. Teknisk set starter turen med nogle defekter, men vi glæder os til Østrig og Italien.