Tirsdag 12/07 del 2

Tirsdag 12/07 del 2.

Efter at have snakket med SOS, er der kommet følgende på plads:

Bilen bliver fragtet til Danmark, for at blive lavet, hos Ringsted By’s auto. Det kan tage omkring to uger inden bilen er hos Knud.

Vi kører til Italien. Der kommer en lejebil, med krog, så vi kan køre hjem i. Det bliver spændende hvilken en det er. Når vi kører på ferie, har vi sat stolene i bilen således at der næsten er liggeplads til alle der sidder bagi. Det er noget man kan med en 307 SW. Så det kan være at hjemtransport bilen bliver med tre på stribe som bagsæde.

Men vi oplever også andre ting, trods alt. Det meste af tiden skinner solen, og se er her lækkert. Ca 27 grader, og en dejlig badesø. Ikke så meget larm fra hollændere, eller andre støjende folk. Vi er nok de yngste på pladsen, langt det meste af tiden. Det er kun når der lander nogle ”stop-over” at der kan være nogle med der er yngre. I dag har vi været på pizzaria inde i Hof, bare for at komme væk fra pladsen.

Og nu er det sovetid.