Elvte dagbog

Vi har været meget aktive i dag. Når vi nu alligevel er i Østrig og ikke Kroatien, kan vi jo ligesågodt lave noget man kan lave i Østrig, så vi startede dagen med at køre til Hallein. Faste venner ved hvad der ligger dér, men alligevel. En ”bob-bane”. Det er egentlig en kælkebane, til sommerbrug. Man kører med en lift op til toppen af bjerget, som er i 1300m. Herfra kører man på kælken ned af bjerget, på en bane, som er 2200m lang. Man kan bremse hvis det går for stærkt, men ellers er topfarten 40km/t.

Første nedtur, foregik kort efter banen åbnede, og der var frit slag hele vejen ned. Det gik faktisk noget hurtigere end vi alle tre huskede. Vi har en mistanke om at de har ændret forløbet… Nogle steder var jeg faktisk nødt til at bremse lidt, hvilket jeg aldrig har gjort før. Anden tur var ikke værd at skrive om, vi kom bag en nervøs mor, og hendes barn, hvilket gav en meget langsom tur.. Øv.

Vi kørte til McDonalds, for at opdatere dagbog, og få lidt at spise. Bagefter købte vi ind, og kørte tilbage til pladsen.

Så stod den på tur til en nærliggende dal. Den skal vi se nærmere på ved lejlighed. De første 500 meter var meget flotte, så vi vil se resten næste gang. Gerne fra en hestevogn, som kører i dalen.

Så var der kun to punkter tilbage på programmet. ”Vores vandfald”, som vi besøgte igen, og vi tog turen til toppen, igen. Vi tog billeder, igen, og filmede vandfaldet, igen. Vi samlede drikkevand, igen Vi bliver aldrig trætte af det vandfald.

Her er den første:

Og her er den anden:

Forrige gang vi var her, ledte vi rigtig længe efter en cache ved den lille katolske kirke i byen, uden held. Denne gang, skulle den findes, hvilket den blev. Ha. Den var nu også godt kamufleret.

Aftenen sluttede på et pizzaria i Golling, og hygge i vognen. Nu er vi så også ved at være klar til ”Der Autobahn”.

De næste 1111km går gennem Tyskland, til Fleggaard, og derfra hjem til Benløse.

Trætte hilsner.

Henrik