Helt ude i skoven.

Cache tur i skoven er noget vi gør når vi kan. Således også i Ungarn. Jeg fandt en tur med 15 cacher, og det virkede fint. Lad mig sige at serien var helt fin, og en god oplevelse. Skovvejen vi startede ud med var fine, men til sidst blev det noget uvejsomt. Kun en måtte vi opgive. Vi startede ud i sol, og meget varmt, senere blev det torden og let regn, og vi sluttede af i sol igen. 3 timer og 7 km efter var belønningen vand, friske fersken, og lidt kiks. Rigtig dejlig tur, i skøn natur.

På vej hjemad, blev jeg lidt flov på danskernes vegne. Og jeg kan godt forstå der skal investeres i bomme ved overkørslerne i DK. Vi holdt for blinkende lygter ved en overskæring uden bomme. Bil 2 i modsat retning virkede lidt utålmodig. Og da vi havde holdt i ca 2 minutter trak han da også ud og kørte over togskinnerne. Dansker. Tåbe.

Nå men jeg vil slutte af med noget sjovt.

Her i Ungarn er der storke, masser af storke. Her fangede Lone et par med en voksen unge.