Nyord, osv.

Jeg har længe gerne villet se og besøge øen Nyord, og det gjorde vi så i dag. Øen er ret flad, men med en højere knold i vestenden, hvor byen ligger. Man må ikke køre i bil i byen, så vi fik prøvet vores cykler. De kan godt bruges. Dejligt. Vi købte en lokal øl, fra Møn bryghus, satte os på en bænk med udsigt over bugten, mod Stege for at spise frokost. Det var så lækkert at det tog en times tid. Vi tog derefter lidt rundt på øen, men måtte sande, at der er en grund til de mange svaler. Vi var ude ved et fugletårn, der var så mange myg, at bare at snakke, fik man myg i munden. Men sikke en natur.

Efter Nyord, kørte vi til Fanefjord, og fik set en af Danmarks største sale. En gravplads der er 5200 år gammel.

Grønsalen

Så blev det kaffetid, i dag havde vi selv med. Det blev Hårbølle havn. Herligt sted, super atmosfære. Der var folk i sommerhumør alle vegne, og endda nogle der tog en dukkert i havet.

Vi sluttede af med at køre til Møn is. Men på vejen kørte vi den smukke tur, langs kysten. Der ligger nogle huse, vi gerne ville bo i. Eftermiddags isen fandt vi dog. Der skal du simpelthen forbi, når du kommer på de kanter. www.moen-is.dk kom bare afsted.

Nu er det så igen bare afslapning i forteltet.

Tak fordi du læste med.