Signaler fra rummet!

Når vi er på camping, ser vi ikke ret meget TV, men det hænder nu alligevel, som f.eks i efterårsferien, hvor det fredag aften, var rigtigt efterårsvejr i midtjylland.

Så var det ok at sætte sig til at se “vild med dans”, på en tablet.

Problemet var blot at få et stabilt signal, inde i en aluminiumsdåse, ude i en skov

Men netop som vi skulle se hvem der skulle videre og hvem der skulle ud, så var data brugt op.

Det har jeg lavet om på. Jeg har købt en antenne der kan tage mobilsignal ned i vognen. TV signal bruger vi ikke. Antennen er købt her.

Antennen.

Da der i forvejen sad en TV antenne, tog jeg den blot at, og satte den nye på. Kablerne er trukket gennem røret, ned i klædeskabet.

Her sidder routeren:

Router fra Strong

Routeren har antenne indgang, så den kan tage signalerne fra ydersiden af vognen, og indenfor. I routeren sidder et sim kort, fra TCgo.dk. Routeren laver altså et lille wifi netværk, Det kan vi så bruge i vognen, i forteltet, og lidt uden om.

Så købte vi et TV der kan 12v, og som har HDMI indgang, og USB stik. En chromecast der sidder bagpå, som altid er koblet på campingvognens netværk.

Chromecast

Så nu kan vi se TV, som streaming. Det skal siges at vi har tv2.play hjemme også, så der er ingen merudgift. Alt fra DR er gratis.

Jeg ved godt at antennen og routeren har kostet, ja, men det er udstyr vi kommer til at bruge især i ydersæsonen. Data fra tcgo, er fast pris for en mængde, det kan du jo selv læse mere om via linket.