Mandag 11/07.

Mandag 11/07.

Så blev det mandag. En dag igen uden bil. Nogle af os sov længe, der gik film i den i går aftes, da endelig regnen stoppede. Nogle af os gik en tur rundt om søen. En tur på 3 kilometer, så frokost og en ny tur omkring søen, denne gang på ”indersiden”. Der er badet lidt, og spillet udendørsspil. Men nu til vores bilhistorie, der i dag startede omkring kl. 15, da værkstedet ringede til mig, og snakkede tysk omkring priser. Det var meget teknisk, men priserne forstod jeg da. Reparation ca 3000 euro, måske ny motor til ca 5500 Euro. Jeg bad ham ringe til SOS, da mit tyske, når det bliver motorteknik, kommer let til kort. Senre på dagen snakkede jeg med Lars, der på eget initiativ har snakket med Peugeot DK, der fortæller noget om garanti på de dele der er gået. En ny snak med SOS, hvor situationen bliver vendt. Det munder ud i at der bliver bestilt en lejebil, uden trækkrog, så vi kan komme omkring. Den kom sidst på dagen, en fed lille Audi A1, men den bliver byttet ud i morgen, med en der er siddepladser i til os alle 5!

Jeg havde også en snak med Knud fra Ringsted by’s auto, der sidst havde bilen til service. Han har lige lavet en Kia’s tandrem, med 10 ventiler, for omkring 17000, det vil sige 2200Euro.

I morgen vil jeg snakke med FDM, og høre hvordan sagen skal gribes an. Måske skal bilen til et dansk værksted for at blive lavet under garanti. Så bliver den fragtet hjem, og vi skal have en ny lejebil med krog, til at køre enten videre, eller hjem. Mon ikke det bliver det sidste der bliver løsningen.

Lige nu glæder vi os til at komme lidt ud i omgivelserne, i morgen, og så få lidt mere afklaring på hvad der skal ske med bilen. Et er sikkert, ferien sluttede på den rasteplads på A9, når det hele er klaret hernede, går turen nordpå igen, hjem til danmark. Så finder vi på noget hjemme, igen når finanserne er klaret.

Imens går livet videre på pladsen. Som f.eks da vi henvendte os på kontoret, for at spørge efter telefonnummeret på et pizzaria. Der sad en anden og ventede. Han spurgte til vores bil, som om alle visste hvem vi er, og hvad vores bil laver. Jeg forklarede ham det, og sagde at næste gang bliver det en VW eller Audi. Så spurgte jeg ham efter en telefonbog, og inden jeg ved af det er en tre fire personer involdveret i at finde et pizzaria der bringer pizza ud. Vi fandt et, hvor man så lige skal bestille for 35 euro, før de starter bilen. Til sidst sagde damen i den anden ende, at hendes chef nedlagde veto mod at vi købte pizza hos dem. Så det blev til det lokale spisehus.

Nu skal der læses og ses noget film.