Tirsdag 19/07.

Tirsdag 19/07.

Afslapningsdag, den stod på vandgymnastik, og almindelig husholdning. Eftermiddagen blev brugt på strandfodbold, og så blev det aften. To ting har fyldt aftenen. Koncert med Thomas Ring, i ved ham der vandt X-Factor sidste år. Der var mødt rigtig mange danskere op til koncerten. Vores italienske værter spurgte ud over publikum om der var nogle fra Østrig, Skotland, Tyskland og så videre. Der var nogle stykker fra hvert land, selv da han spurgte til italien, var der kun nogle stykker. Da der blev spurgt til Danmark, kom en skov af hænder i vejret, og et brøl af stemmer ramte ham. Alligevel fortsatte han på italiensk at introducere ham!!. Endelig kom han i gang. Her er jeg nødt til at nævne den anden ting der fylder vores aften. Regnvejr!!. Men vi danskere er sågu ligeglade, vi blev der, og vi klappede og sang. Nu er vi i teltet, og det vælter ned, og tordner sømænd også. Så nu er der dømt hygge i forteltet.

Tak til Thomas for at give os en oplevelse.

Våde hilsner

Henrik.