Sidste køredag.

I går aftes var det ikke så sjovt at være campist. Vi havde en intention om at overnatte på en af de sidste rastepladser i Tyskland, men alle dem vi kørte ind på, var fyldt op. Maverne var tomme, ligeså bilens tank, og det var 28 grader. Vi trængte begge til at komme på et wc. Så, af motorvejen, ind og tanke, toilet, nåe det koster så 50cent, som vi ikke havde. Pladsen vi var på var fyldt med lastbiler, der havde køl, og aircondition kørende. Larm. Vi tog chancen og sørme om ikke der var en plads, på den næstsidste P, inden grænsen. Under en gadelygte, og 400000000 myg. Vi spiste i vognen, og kom til ro.

I dag kørte vi så gennem Østrig, og til Budapest. Pladsen er virkelig noget for sig. En lang bulet vej, hvor der indtil halvvejs er teltpladser, og pladser til personbiler. Så kører man under en bro, og så er der en helt fantastisk gammel sporvognsstations bygning, som i dag er restaurant og reception. Modsat den er der pladser, her holder vi. Nu er det mørkt, så der kommer billeder i morgen.

Vel fremme nyder vi en kold øl og får slapper af, inden vi tager til byen i morgen.