I sol og regn

Her til morgen pakkede vi teltet ned. Vi kører til Østrig i morgen og da der var regn i vejrudsigten, pillede vi teltet ned, mend det var sol og tørt. Så gik vi i badeland. Nogle tænker badeland, som lalandia, men sådan er her slet ikke. Græs, træer, boder og flere forskellige pools, og rutschebaner.Se her.Nu vil jeg jo ikke drøne rundt, og fotografere i et badeland, men jeg håber at billederne viser lidt af charmen.Det trak op, så vi gik hjem i vognen, og netop som vi nåede hjem, så kom vandet og torden. Vi drak en tordenøl, og efterlod så alt hjemme, og gik tilbage kun iført badetøj.Det er en helt særlig fornemmelse at sidde en en udendørs ikke overdækket pool på 38 grader, og mærke regnen på hovedet.Efter en times tid klarede det op, og det blev dejligt sol og varmt igen. Så vi gik hjem i sol.Som sagt kører vi til Østrig i morgen, for at se lidt på lidt alper.