Im Salzkammer gut, da gut man……

Første mål på dagen var at finde det hus der i den danske udgave af Sommer i Tyrol, udgjorde “den hvide hest”. Hvis du ikke ved hvad jeg snakker om, så mangler du opdragelse. Vi fandt det, men i dag er huset privat bolig.Nærmere kommer man ikke, uden at gå ind i haven.Efterfølgende kørte vi til en af vores yndlings steder i Salzkammer gut, en bobbane, som er over 2 kilometer lang og falder Ca 400 højdemeter.Så kørte vi den 23 km lange tur over bjerget. Vejen hedder Postalm strasse. En vej der kun er åben om sommeren. På vejen kørte vi forbi noget mærkeligt. Vi stoppede og så på sagen. Det var en kæmpe klump is, der tilsynelandende var gledet ned af bjerget. Vi var henne og mærke efter, jo det var is. Men da der stadig var liv i isblokken tog vi væk igen.

På vej videre kom vo forbi en anden bobbane, den skulle da også prøves.Man bliver trukket baglæns op.Men med denne udsigt.Så vælger man bane..Og nedad det går.Desværre blev Lone slået af banen undervejs, og efter lidt førstehjælp fra personalet, kørte vi hjem og spiste aftensmad.Vi valgte så at køre en tur op på toppen af Geisberg, som vi bor ved foden af. Vi så i aftes, og igen i aften en del paraglidere i luften. Deres lufthavn er deroppe. Sikke en udsigt over Salzburg.Og til slut lige en på startbanen.Så er det også tid til kaffen.