Hjemme igen

Turen hjem gik nu uden den store dramatik. Vi svedte godt på en del af turen. Her er historien.

Advarsel om mangel på brændstof lyste op. 50km tilbage. Fint nok. Der var omkring 20 til den næste. Meeen…. Der er jo en campingvogn bagpå, så det går lidt hurtigere. På strækningen vi kørte, er der mellem 25 og 30km mellem afkørslerne, og jeg vil hellere løbe tør på en landevej, så vi tog første afkørsel. På det tidspunkt havde bilen allerede i lang tid vis “tom tank”.

Det første jeg ser da vi kommer op på landevejen er et skilt på motorvejen hvor der reklameres for en tankstation 5 km længere fremme på motorvejen. Så finde et sted at vende rundt, ned på motorvejen igen. Nu med alt unødvendigt slukket. Deriblandt aircondition. Jeg kører så økonomisk som jeg kan. Vi når frem til tanken, og fylder 51,8l på. Da vi kørere videre finder Lone instruktionsbogen frem, og konstaterer tørt at det er en tank oå 50l der ligger i bilen.

Npmen i skal lige.have lidt billeder, fra vores ferietur.

Am Waldwinkel
Faciliteterne på Waldwinkel
Wurmberg, og byen San Andreasberg
Wernigerode, dyrepark, og os selv.
Gollinger wasserfall, dyreliv og Torennerhof og omegn.
Gerlizen
Nassfeld
Rundt om mosen, vores hjem, og udsigten fra motorvejen..

Tak fordi du læste med.