Dag 8.

Efter sammenpakning, tog vi afsked med ikke bare DCU Lyngvig camping, men også med Lars, Lisa og Rosa.

Tak for denne uge. Det er længe siden vi har fulgtes med nogen, men det har været rigtig hyggeligt.

Vi sigter mod Prag. Og dagen har været køredag.

Kø ved Kolding. Grænsen, og motorvej i Tyskland.

Vi tog første pitstop hos Fleggaard. Og efter indkøb og aftensmad, gik turen videre. Uden om Hamborg, og gennem Berlin, som dog er på motorvej. Vi fandt en rasteplads, men kun lige ankommet kommer en gut ogg snakker til mig. Jeg forstår ham ikke, så jeg sender ham væk. 20 sekunder senere ser jeg ham på vej ind under vores campingvogn, og han får travlt med at komme væk, da jeg råber ham an.

Der vil vi så ikke sove, så vi kører videre, og har sover på en P. En rasteplads, kun med toilet.

Her til morgen, er vi ved morgenkaffen, og fortsætter mod Prag.