Fredag d. 17/07

Fredag d. 17/07

Fredag morgen kom vi ind på pladsen, vi fik valget mellem to områder hvor der var blevet ledige pladser. Vi har valgt en plads i den stille ende, bare 5 minutters gåtur fra badeland. (det er en mega stor plads)

Formmiddagen er gået med at komme i orden, at bade, at checke ind, at købe ind, at ….puha. I aften går vi på pizzaria, og skal nok se ”Marina’s got talent, for kids”, et slags Talent for børn, ligesom på Tv.

Nu glæder vi os til at vores ferie rigtigt kan starte, og vi har planer. Vi vil til Venedig, vi vil shoppe, jeg vil cache… og så skal der bades.

Jeg ville gerne lægge billeder ind, og det sker også på et tidspunkt, nu da vi er fremme. Men jeg skal først have dem overført fra kameraet.

Indtil nu, har vi kun kunnet komme på nettet, via McDonalds i Hof, og nogle meget venlige medarbejdere. Det er sådan at hvis man skal på nettet skal man have en PIN kode tilsendt til en mobiltelefon, men det virker kun på tyske mobiltelefoner, og derfor har vi hver gang skulle finde en medarbejder der ville låne os sin telefon. Det er lykkedes, og efterfølgende har man så en time på nettet. Det er lang tid på en McDonalds…

Tak for jeres kommentarer, og tak for de der følger med.

Henrik