fjerde dagbog

Vi tog fra Tjekkiet i formiddags. Målet var Pápa i Ungarn. Lad mig sige det med det samme, 10. Juli 2012, gik væsentligt bedre end 10. Juli2011, også selv om vi udsatte bilen og vognen for noget af det værste jeg har oplevet. Mere om det senere.

Pladsen i Melnik, er en lille hyggelig plads, lige midt i byen. Vi kunne i går aftes cykle til en restaurant og spise lækre pizzaer, og så cykle hjem igen. Pladsen er bare græs. Ingen afskærmning, man holder hvor man har lyst.

Der er så desværre også nogle mangler. Det hele er noget slidt og gammelt at se på. Der er ikke justeringsmulighed på brusebadet, men pladsen er rigtig hyggelig. Jeg sætter billeder på, når jeg har ændret lidt i størrelsen. Hullet til nettet er lidt smalt.

Nå men vi kørte så mod Prag, og uden om Prag, og væk fra Prag. Det er en lidt blandet fornøjelse, men smalle vognbaner, og vejarbejder. Og så har de en mærkelig måde at flette på. De bruger ikke bakspejlet ret meget. Det gav nogle opbremsninger og pludselige vognbaneskift. Efter Prag, er er omkring 150 Km til Brno. Vi var dog advaret om denne motorvej, før vi kørte, men det er jo bedst at prøve på egen hånd. En campist kalder strækningen “humble bumble vejen”, en anden “vaskebrædtsmotorvejen. Begge dele passer. Det er svært at beskrive, men vi kørte som på et vaskebræt, lidt over 170km. Det er så sidste gang vi nogen sinde har kørt den vej. Alt hoppede og dansede, vi har aldrig holdt så mange stop, man bliver helt bims at at sidde så uroligt i så lang tid.

Videre gennem Slovakiet, hvor vi lige for en god ordens skyld, nappede en cache, så vi kan markere den på kortet også.

Endelig nåede vi Ungarn. Her er lige som vi husker. Pladsen er noget for sig, den vil jeg beskrive en af dagene, der skal billeder til.

Nu skal jeg i bad, og så skal der hygges. imorgen står den nok på badeland. Det er lige på den anden side af hegnet.

Varme hilsner. (23,5grader nu kl. 22,14)

Henrik