Niende dagbog.

En af de store fordele ved camping er at man bliver et sted, så længe man synes om det. Bliver man træt af stedet, kan man jo fortsætte. Det vender jeg tilbage til.

I morges, vågnede vi op til skyer og let regn. ikke badevejr, men cache vejr. Jeg fik lagt en stribe cacher ind på GPS’en. Lukas nye kammerat Daniel, ville gerne med da han var nysgerrig på hvad det nu var for noget. Vi kørte efter en cache der skulle ligge ved at flagermus hule. vi skulle følge en vej, og derefter en sti. der stod i beskrivelsen at det var natursyt, med terræn. Det skal jeg love for. Vi gik omkring 800 meter henad, men ca 120 meter opad. Vi fandt dog cachen. Efterfølgende lå der to ikke langt derfra, vi besluttede at tage den ene. …

Vi startede ved vejen, og gik så den mest direkte vej til cachen. Der var ikke nogen sti. Det er svært at beskrive, men vi gik i luftlinje ca 500m men 250 højdemeter. Det betyder at vi gik op af en stigning på 50%, skovbund vel at bemærke. Da vi så endelig fandt cachen, skulle vi jo så nedad igen. Skovbunden var, som på opturen, stadig flydt med blade, grene og løse sten. Det var noget af en tur, og oplevelse.

På køreturen hjem tog vi en stribe flere der lå lige ved vejen. Sikke en cachedag.

Efter hjemkomsten, har vi af Daniels forældre ladet os overtale til at søge mod bedre vejr. Så jeg håber at den næste dagbog bliver sendt fra Kroatien. Daniels far, Thomas, har fundet en lækker plads, med både pool og strand, syd for skyerne. Vejrudsigten dernede siger 29 grader og sol, hele dagen…

Her har vi i dag haft op til 20 grader..

Der er ca 550 Km, derned, gennem sydungarn, og så Kroatien. Så det meste af dagen går nok med at køre. Håber de kan veksle Euro…

http://www.campingrovinjvrsar.com/Campgrounds/Vestar_Rovinj/Where_We_Are

Trætte hilsner

Henrik