Ottende dagbog

Her er så et billede fra bob-banen i går. Som i kan se er det en luksusudgave, med god plads. Vi så faktisk flere der kørte to voksne.

I dag har vi været i badeland. I hvertfald indtil eftermiddagsskyerne kom lidt efter 16.

Lone har været til massage, 20 minutter for noget der ligner 50 danske kroner.

Lukas har fundet sig en kammerat, så nu spiller han fodbold med ham, og “hænger ud” ved legepladsen.

Ellers er dagen gået med solskin, og dejligt vejr.

Jeg vil gerne prøve at beskrive pladsen vi bor på. Den er ikke helt ungarsk standard. Selve pladsen er meget plan, ikke noget med skæve pladser. Vejene er belagt med sten overalt, alle parcellerer er hegnet med lave hække. Der er vand og strøm i hvert hjørne, og der er belysning på alle veje. Fællesfaciliteterne er tip top. Alt er pænt og bliver holdt rent, hele dagen.

Der er kun to ting der trækker lidt ned. Der er myrer på pladsen. Overalt. De kom i vognen i starten, men jeg tror jeg har pudret mig ud af det. Myrepulver sælges i Spar, lige ved siden af solcreme. Andet minus er naboen. Jeg tror det er en regulær kennel derovre, så vi falder i søvn til hundegøen, og hylen. Det lyder som om der er mange.

Vejret har i dag været fint. Vi vågnede op til sol og godt 26 grader. Det holdt til sen eftermiddag, hvor skyerne tog over, og temperaturen er her til aften faldet noget. Vi har varme på i vognen, fra 20 tiden til vi går i seng. Ikke på grund af kulde, men fugten.

Nu er det aftenhygge tid, og desværre vil nettet ikke tage mod flere billeder, så i må nøjes med det ene.

Hilsen

Henrik