Syvende dagbog.

Tænk at det allerede er en uge siden vi kørte hjemmefra…

I dag var det ikke badevejr, så vi kørte til Balaton, hvor der skulle ligge en “adventurepark”. Noget med en bob-bane, som i vores famile altid er populært.

Jeg købte fem ture til banen, men efter den anden tur, ville vi kigge nærmere på nogle af de andre ting i parken.

En Tarzan-bane må være det danske navn. Vi blev iklædt noget seletøj, hjælm og strenge instrukser på at den ene af de to carabinhager fra seletøjet, ALTID skulle være forbundet med den stål-wire der fulgte os på turen. Vi valgte den korteste tur for begyndere. den skulle tage 15 minutter, men vi brugte det dobbelte. Udfordringerne var bl.a. gå på line på en stålwire, gå fra en trapez til en anden, syv faktisk, kravle gennem tønder, eller klatre på en reb-væg. Alt blot mellem 5 og 7 meter til jorden.

En af udfordringerne var bl.a. at få sat en carabinhage fast i seletøjet. Der sat et reb fast på denne carabinhage. Rebet sad i en rulleanordning på en stålwire. “Så skal du bare gå lige ud, og gribe rebet, og trække dig over..” sagde manden. Med “gå lige ud” mente han at andet skridt var ud i den blå luft, og ca 7 meter til jorden.

Det var en stor udfordring for os alle tre. Og selvom vi nok på et eller andet tidpunkt alle var i krise, så kom vi gennem.

Sidste udfordring var en svævebanetur på ca 50-60 meter fra 15 meters højde, og nedad. Wooouuhhh.

Vejret er ikke som vi håbede på hjemmefra. Lige nu er der 17 grader, men vi hygger os, gør vi..

Trætte hilsner

Henrik