sjette dagbog

Dagen derpå..

Hele aftenen havde vi regn på taget, det var lidt småkøligt, da vi ikke synes det i 36 grader var værd at sætte skørtet på vognen. Så det trak ind under vognen. Ellers var der hygge i teltet. Vi spillede rummykup, spiste nødder, og drak vand/sodavand/verdi/appelsincider.

da regnen stoppede omkring 23 tiden hoppede vi i seng. Vi må have haft brug for søvn, for vi sov alle til efter kl. 9.

Efter morgenritualerne kørte vi til Györ, for at finde noget værktøj. Der skulle ligge noget Baumaxx i Györ, havde jeg set da vi kørte hertil, og det var et kæmpe byggemarked. Så vi fandt både gummihammer, en rigtig hammer (til stormsikringen) og et nyt næsehjul.

Lukas ville se efter en controller til PS3, da noget elektronik er rimeligt billigt i Tesco. Vi fandt ikke noget, selv om vi gjorde et godt forsøg.

Hjemme igen, sendte vi Lukas i badeland, mens de voksne tog kaffen i teltet. Bagefter tog vi på cykel over i parken for at casche. Caschen skulle ligge i et gammelt træ, men det skulle ikke være nødvendigt at klatre op. Vi fandt to oplagte steder, men i hvert af de to huller, bor en skruptudse. Den ene kunne jeg skubbe så meget til at jeg kunne se der ikke var noget bagved, men den anden kan jeg ikke flytte. Den puster sig op så snart jeg skubber til den. Den kan sagtens gemme på en skat, den tudse. Måske man skal læse lidt op på eventyrerne inden vi kører forbi igen. Hvordan lokker man en tudse ud af et træ?

Ellers er der sat skørt på vognen, og teltet er sat fast på jorden igen. Vi har lavet lidt husligt arbejde het til aften, så nu er her ganske hyggeligt. Med gardiner i forteltet, og duften af rengøringsmiddel i vognen.

Nu skal vi hygge, og så sove.

Hilsner

Henrik