Helt vildt.

I går sagde campingfatter, at hvis vi var heldige, kunne man se en delfin i Svendborg havn. Nu vi alligevel var i byen, så måtte vi da lige runde havnen. Og gæt engang…. Den var der, og vi så den. Den var et stykke væk, men ret tydelig.

Efter det syn, kørte vi til Valdemar slot. Meningen var at gå en tur rundt om den kunstige sø, og rundt i parken, men alt undtaget den offentlige vej, der går over slotspladsen, er hegnet ind. Det koster entré, og selvom det er halv pris (60kr) for tiden, så kørte vi videre.

Valdemars slot.

På vejen kom vi forbi denne flotte eg.

Vi skulle i skoven, til et helt bestemt sted, som de fleste på vores alder har hørt om. Stedet hvor den ulykkelige kærligheds historie mellem Hedvig Jensen, og Sixten Sparre endte. Hedvig Jensen siger dig måske ikke så meget, men hendes kunstnernavn, siger måske mere. Elvira Madigan. Stedet i skoven var det sted hvor man i 1889 fandt de to døde. Sixten skød Hedvig, og derefter sig selv. Du kan Google historien.

Elvira Madigan sletten

Vi måtte naturligvis besøge gravstedet.

Gravsten.

Herefter gik turen hjem til sen eftermiddagskaffe.

Men Fyn er fin.

Hvidkilde sø