Saudi kørselsstil

Jeg ved godt jeg har beskrevet trafikken herned før, men vi bliver stadig overraskede.

Forleden aften, på vej hjem, begyndte en varevogn at slingre temmelig meget foran os. Ikke sådan som jeg har set i danmark. Denne her slingrede så meget at man sagtens kunne se føreren i profil. Efter et par ture til hver side fortsatte han som intet var hændt.

I morges var der på vej til arbejdet en regulær racerbane, der var fyldt med unge mennesker der stod og så på, mens kammeraterne i bilerne laver diverse kunster.

Til aften kom der dog en der tog rekorden. På vej til vores cafe, kom en pick-up i høj fart på motorvejen, vel godt over de 100. Det er da ikke unormalt mener du, nej, men denne bil kom sidelæns, først med højre side forrest i kørselsretningen, dernæst venstre. Så forsvandt den ud af syne, men vi kunne stadig høre den.

Sporten foregå på almindelig offentlig vej, og 220 km/t er ikke unormalt.

Hvis du har lyste til at se hvad jeg mener, så er der en del videoer på Youtube.com søg efter Saudi drifting, eller Saudi Road scating, så skal du bare se. Ellers nyd disse fantastiske billeder. Hvor det tydeligt fremgår at der er knald på, selv mellem andre biler.

Pas på lyden inden du trykker spil, det er en god idé at skrue lidt ned.

Varme hilsner.

Henrik