Til fest

I dag blev vi fra IMS, det firma jeg er ansat under hernede, inviteret til fest. Firmaet der har ansat alt personale i “metroen” hernede, har holdt en workshop for alle deres ansatte. Vi blev så inviteret med til afslutningen, middagen. Den blev serveret da solen gik ned 18.37 lokal tid, og for første gang spiste vi i samme rum som kvinderne. Normalt når vi spiser ude, kommer vi jo i “mandeafdelingen” da vi jo ikke kan fremvise hverken koner,søstre, svigerdøtre eller døtre.

Men i aften måtte vi jo gerne. Ned gennem salen var der dog stillet en foldevæg op, så vi var delt. Det går jo ikke at sidde ved samme bord som damerne.

Efter middagen. ville pigerne tage billeder af dem alle sammen, men det udviklede sig til at vi skulle med på billederne, hvilket pludseligt gjorde at vi stod som filmstjerner, mens pigerne stod i en kødrand for at tage billeder.

Nu har vi så set at Saudiske kvinder også spiser mad.